contentWrapper

Personvern

Hvem er vi

erher.no og nettressursen Gråtende hender er utviklet av Statped. Se også erher.no sin personvernerklæring

Gråtende hender og personvern

Innbygg fra andre nettsteder

Generelt kan man si at innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra. Disse nettstedene (der innbygd innhold kommer fra) kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

I denne ressursen benytter vi H5P og Vimeo:

H5P

Nettressursen benytter innbygg laget på teknologien/plattformen H5P.org
Disse innbyggselementene kjøres fra en egen wordpressinnstallasjon som eies av Statped. H5P genererer som standard en anonymisert statistikk rundt bruken av elementene. Statistikkfunksjonen er valgfri, vi har valgt å deaktivere den. Det betyr at det ikke foregår noen som helst datainnsamling ved bruk av H5P elementer i denne nettressursen.

Vimeo

Nettressursen kjører video fra fra vimeo.com.
Les om hvordan Vimeo håndterer personvern under:
Vimeo Privacy Policy
Vimeo Cookie Policy

Webstatistikk (plausible.io)

Vi samler inn enkel webstatistikk. Dette gjør vi for å kunne rapportere og analysere bruken av våre læremidler. Dette gjør vi helt uten bruk av informasjonskapsler, innsamling av persondata, eller personlig identifiserbar informasjon.

Les om databehandlingen hos vårt statistikkverktøy Plausible.io

Kontakt

Har du spørsmål knyttet til personvern og nettressursen Gråtende hender, kontakt oss på e-post; erher@statped.no