Apper

Lære å lytte (iPad app)

Posted on: 07/12/2012 by Admin 2 Comments

Lytte
Lære å lytte er en digital barnebok som er ment å motivere og inspirere hørselshemmede barn til å øve opp evnen til å lytte. I programmet er det 39 moduler, som har hvert sitt lyduttrykk. Det er bilder, animasjoner og sang som gir mening og innhold til lyduttrykkene. For mer informasjon om programmet velg fanen Veiledning i programmet.

På PC kan du bruke Lære å lytte gratis på Internett her: http://www.erher.no

Pris: Gratis
Størrelse: 67.74 MB


Skjermbilder: Lytte for iPad

Lytte iPadLytte iPadLytte iPadLytte iPad

[sociable/]

2 Responses

 1. Kjell

  20/01/2014

  Synd at ikke disse finnes som Android app, bruker denne mye på PC, men savner å bruke på nettbrett. I dag finnes det jo mange flere android enheter enn iPad’s, så disse burde utvikles for begge.

  Reply
  • admin

   21/01/2014

   Hei, supert at du liker «Lære å lytte» programmet:-) Kan bare beklage at det foreløpig ikke finnes noe Android app. Som nevnt i svar på facebook-siden vår så jobber vi altså med å bygge opp kompetanse på Android plattformen, slik at vi kan utvikle apper til Android også. Vet ikke om noen planer for Lære å lytte programmet, men skal spille ballen videre til prosjektgruppen.
   Vi har ett Samsung Galaxy brett på Multimedialabben vår, her har vi installert Flash spiller, les mer om hvordan du kan gjør det her: http://www.erher.no/3506/nye-erheno/
   Det gjør at kan kjøre «Lære å lytte», og andre flash-baserte program vi har laget veldig fint på Android-brettet. Det er selvsagt ikke et fullgodt alternativ til en nedlastbar app, men en grei nødløsning.

   -Henning

   Reply

Skriv kommentar

x
Spill TegnRik! Nytt kortspill fra Statped, les alt i bloggen