Apper

Lære å lytte (iPad app)

Posted on: 07/12/2012 by Admin 6 Comments

Lytte

Pris: Gratis
Størrelse: 67.74 MB


Skjermbilder: Lytte for iPad

Lytte iPadLytte iPadLytte iPadLytte iPad

[sociable/]

6 Responses

 1. Kjell

  20/01/2014

  Synd at ikke disse finnes som Android app, bruker denne mye på PC, men savner å bruke på nettbrett. I dag finnes det jo mange flere android enheter enn iPad’s, så disse burde utvikles for begge.

  Reply
  • admin

   21/01/2014

   Hei, supert at du liker «Lære å lytte» programmet:-) Kan bare beklage at det foreløpig ikke finnes noe Android app. Som nevnt i svar på facebook-siden vår så jobber vi altså med å bygge opp kompetanse på Android plattformen, slik at vi kan utvikle apper til Android også. Vet ikke om noen planer for Lære å lytte programmet, men skal spille ballen videre til prosjektgruppen.
   Vi har ett Samsung Galaxy brett på Multimedialabben vår, her har vi installert Flash spiller, les mer om hvordan du kan gjør det her: http://www.erher.no/3506/nye-erheno/
   Det gjør at kan kjøre «Lære å lytte», og andre flash-baserte program vi har laget veldig fint på Android-brettet. Det er selvsagt ikke et fullgodt alternativ til en nedlastbar app, men en grei nødløsning.

   -Henning

   Reply
 2. Tone Merethe

  18/02/2021

  Hei finnes denne fremdeles på PC. Jeg finner den ikke?

  Reply
  • Admin

   24/02/2021

   Hei, denne er midlertidig tatt ut, vi jobber nå men en ny versjon for PC.

   Reply
   • Anne Heian

    06/04/2021

    heisan!
    Vet dere noe mer om når PC-versjonen blir tilgjengelig?

    vh

    Reply
    • Admin

     06/04/2021

     Hei, vanskelig å si noe dato, men programmet er i all hovedsak ferdig utviklet, og skal nå gjennom test og kvalitetssikring. Så håper vi kan få det ut om ikke veldig lenge.

     Reply

Skriv kommentar