Andre nyheter

Velkommen til «nye» erher.no

Posted on: 07/01/2013 by Admin No Comments

Nå kan du endelig surfe på www.erher.no, også på nettbrett eller smarttelefon.

Nettsiden vår www.erher.no er nå bygget om!
Den har fått et responsivt design, som betyr at den responderer på din skjermstørrelse. Dette gir god brukeropplevelse, også på mindre bærbare enheter som nettbrett og smarttelefon.

Du vil på erher.no fortsatt finne eldre læremidler/materiell som er bygget på flash eller andre plattformer som ikke uten videre kan kjøres på nettbrett og mobil. Dette er materiell som ble laget før smartmobiler og nettbrett ble ‘allemannseie’. Men det finnes noen muligheter; For iPad kan du kjøpe appen Puffin Web Browser som gjør det mulig å vise flashinnhold, ikke optimalt men fungerer greit med et bra trådløst nett. Noen Android-enheter kan du følge denne linken: http://www.logicalchoice.com/flash og innstallere flashspiller på din enhet. (fungerer ikke på alle)

På prosjektsiden for det enkelte læremidlet vil du finne informasjon om hvilken teknologi (HTML5, Flash, eller annet) som er benyttet for det aktuelle læremidlet, se under TEKNISK.

Du finner et søkefelt nederst på nettsiden. Dette søket omfatter alt som ligger inne i portalen vår, for eksempel vil du kunne få treff på alt materiell i de forskjellige målgruppene .

(Søket omfatter ikke materiell L97 og R94 da dette er et helt egne system som ligger på andre servere)

Det er også lagt opp til enklere deling av sider via sosiale medier (facebook/twitter) og du kan selvsagt legge inn kommentarer i bloggen vår.

[sociable/]

Skriv kommentar